انجمن زیست شناسی
انجمن زیست شناسی
 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

 

 
این تصویر عضو خرطومی شکل یک شب پره است که برای نوشیدن مایعات از آن استفاده می کند. قسمت های سبز رنگ اندام های چشایی آن هستند. عکس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی توسط درن براون از دانشگاه کوئینزلند گرفته شده است.


 
بیاب و نابودش کن!‌ این تصویر نشان می دهد که چگونه یک سلول سیستم ایمنی بدن، به نام ماکروفاژ به اجسام خارجیمانند باکتری حمله می کند به طوری که از درون نابود می شود. عکس توسط درن براون از دانشگاه کوئینزلند گرفته شده است.


 
این دندان های یک کیتون است‌. کیتون یک نرم تن آبزی است و از جلبک های روی صخره ها تغذیه می کند. دندان های کیتون برای تغذیه از روی صخره ها باید قوی باشد به همین دلیل دندان های آنان حاوی آهن است که در عکس به رنگ نارجی دیده می شود. تصویر با استفاده از اشعه ایکس توسط دکتر جرمی شا، دانشگاه وسترن استرالیا و پروفسور الن جونز، دانشگاه سیدنی تهیه شده است.

 

دو دانه گرده از گل اقاقیای استرالیایی. پوشش خارجی نقش محافظ دارد و در تولید مثل گیاه نیز نقش مهمی دارد. هر دانه گرده حدود ۴۴ میکرومتر است. تصویر با استفاده از میکروسکوپ الکترونی توسط دکتر راجر هدی از دانشگاه ملی استرالیا گرفته شده است.


 
استئوبلاست یا سلول به وجود آورنده استخوان بر روی ماده ای که برای کمک به جوش خوردن استخوان قرار داده شده، رشد می کند این ماده از اکسید کلسیم و دی اکسید سیلیکون و نیز استرانسیوم و روی تشکیل شده و به سلولهای استخوانی کمک می کند بهتر رشد کنند.تصویر با استفاده از میکروسکوپ الکترونی توسط دکتر گوچنگ وانگ و دکتر زوفو لو، دانشگاه سیدنی گرفته شده است.


 

قسمت های قرمز رنگ مجراهای انتقال شیر در یک پستان مبتلا به سرطان است که توسط بافت های پیوندی احاطه شده است. تصویر توسط آرتور چی ین، الی کیبل، و دکتر لیلین سون از دانشگاه سیدنی گرفته شده است.


 

 قسمت های قرمز رنگ سلول های مویرگ هایی هستند که قلب را تغذیه می کنند (در زمینه تیره رنگ). نقاط آبی هسته سلول ها هستند. عکس توسط دکتر پل موناگان، دکتر تریسی هینتون،‌ دی گرین و دکتر کیم وارک از سازمان تحقیقات علمی و صنعتی مشترک المنافع (CSIRO) گرفته شده است.

.


 

 

 



 

نظرات شما عزیزان:

رضا لطفی زاده
ساعت21:58---15 فروردين 1391
اگه در مورد خود میکروسکپ الکترونی هم مطلب بذارین خیلی خوب میشه،عکسایی که گذاشتین فوق العاده هستندپاسخ:ممنون از نظرتون حتما در مورد خود میکروسکوپ هم مطلب میزارم

فرزان مهر
ساعت21:51---15 فروردين 1391
خیلی جالب بود عکساش
پاسخ:قابلی نداشت(شوخی ;-))ممنونم از نظرتون و اینکه همیشه به مطالب توجه دارید.


شعبان
ساعت18:23---15 فروردين 1391
مطلب اطلاعات خوبی رو در اختیار ما گذاشت.وضوح تصویر و خط نوشته هات هم قابل تحسینه.ممنون.
پاسخ:خواهش میکنم وبلاگ متعلق به خودته در خدمتیم بدخواه مدخواه داشتی عکس بده جنازشو به وضوح زیر میکروسکوپ الکترونی ببین;-)))))


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ سه شنبه 15 فروردين 1391برچسب:, ] [ 14:50 ] [ خانم عزیزی ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ زیست شناسی خوش آمدید
لینک های مفید
امکانات وب
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 121
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 125
بازدید ماه : 365
بازدید کل : 121676
تعداد مطالب : 133
تعداد نظرات : 273
تعداد آنلاین : 1